Medya
12 Mar 2010 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

FATİH ALTAYLI'NIN 28 ARALIK'TA YAZDIĞI ''ŞİMDİLİK ŞAKA'' BAŞLIKLI YAZI NASIL GERÇEK OLDU?

Fatih Altaylı, 28 Aralık'ta kaleme aldığı "Şimdilik Şaka" başlıklı yazının üç ay içinde nasıl gerçeğe dönüştüğünü kaleme aldı...

Eski bir yazı yeni bir ihbar

"HAZIR olun pek yakında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin nasıl bir şer ve terör odağı olduğuna ilişkin çok önemli haberler duyacaksınız.
Yapılan bir ihbar sonrasında çeşitli kışlalara yapılacak eşzamanlı baskınlarda yapılan aramalarda ’Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait’ depolarda yüz binlerce tüfek, milyonlarca mermi ele geçirilecek. Aynı baskınlarda bin kadar tank, 500 civarında zırhlı personel taşıyıcı, çeşitli çapta motorlu veya motorsuz toplar, obüsler de ele geçirilecek.
Havaalanlarının yakınında bulunan gizli askeri tesislerde de 300 kadar F-16, 150 civarında F-4E, çeşitli miktarlarda C-130, C-160 ve Casa tipi kargo uçakları da yakalanacak. Pilotların üzerinde bulunan krokilerde, bu uçakların Ankara’da bazı siyasilerin oturmakta olduğu siteleri bombalamak üzere olduğu anlaşılacak.
Çanakkale ve İstanbul boğazlarından kaçmaya çalışan silahlı gemilerin bir kısmı yolda, bir kısmı ise özenle gizlendikleri Gölcük ve Marmaris’te ele geçirilecek. Gemilerde yapılan aramalarda, gemilerdeki GPS’e bağlı otopilotlara Meclis koordinatlarının yüklendiği ve bu gemilerin Ankara’ya gelerek Meclis’in çevresini saracakları ve demokrasiyi işleyemez hale getirmeyi planladıkları belirlenecek."
Bu yazıyı ne zaman yazmışım biliyor musunuz?
28 Aralık günü.
Başlığı ise "Şimdilik şaka".

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ