Medya
06 Ara 2019 12:26 Son Güncelleme: 06 Ara 2019 13:43

Fatih Altaylı'dan Uğur Işılak'ın kadınlara yönelik sözlerine tepki!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, eski AKP milletvekili Uğur Işılak’ın kadınlara yönelik sözlerine bugünkü köşesinden tepki gösterdi.

Şarkıcı ve eski AK Parti milletvekili Uğur Işılak, katıldığı televizyon programındaki “Kadının tabiatı bağlanmaktır, ait olmaktır. Erkeğinki öyle değildir. Erkek kadına ait olmaz, sahip olur” sözleriyle tepki çekti.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Uğur Işılak’ın kadınlara yönelik bu sözlerine sessiz kalmadı ve Ceren Özdemir olayı üzerinden baktı meseleye...  Fatih Altaylı, "Ey insanlık, tanıyın bunu, adı 'Uğur Işılak' Tanımadınız mı? 'Dombıra'yı söyleyen adam desem! Duymadınız mı? TBMM’de uyuyan milletvekili desem! Bu lafları söyleyebilecek kadar vahşi birini hapishaneden salmışlar, rezalet. Bu lafları söyleyebilecek kadar gözü dönmüş birisini ise Meclis’e almışlar. Bence daha büyük rezalet. Bu kafa Meclis’te olursa, o kafa dışarda gezer. Şaşırmayın. Normaldir!" ifadeleri ile Uğur Işılak'ı topa tuttu.

Uğur Işılak'ın kadının binlerce yıllık “Birey olma” arzusunu, çabasını, savaşını büyük bir hadsizlikle çöpe attığını söyleyen Fatih Altaylı o sözleri hatırlattı ve açtı ağzını yumdu gözünü...

İşte Fatih Altaylı'nın o ifadeleri:

Şaka yapmıyorum.

Abartmıyorum.

Aynen böyle anlatıyor.

Büyük bir özgüven patlaması ile.

Kadının binlerce yıllık “Birey olma” arzusunu, çabasını, savaşını ve hakkını “Davudileştirilmiş” bir ses tonu ve büyük bir hadsizlikle çöpe atıyor.

Peki kim bu?

Dünden beri her şeye manşet olan hapishane kaçkını canavar mı?

Hayır değil.

Ama bu ondan daha tehlikeli aslında.

Çünkü bu “Sanatçı” adı altında geziyor ortalıkta.

Ey insanlık, tanıyın bunu, adı “UĞUR IŞILAK”

Tanımadınız mı?

“Dombıra”yı söyleyen adam desem!

Duymadınız mı?

TBMM’de uyuyan milletvekili desem!

Bu lafları söyleyebilecek kadar vahşi birini hapishaneden salmışlar, rezalet.

Bu lafları söyleyebilecek kadar gözü dönmüş birisini ise Meclis’e almışlar.

Bence daha büyük rezalet.

Bu kafa Meclis’te olursa, o kafa dışarda gezer.

Şaşırmayın.

Normaldir!