Medya
10 Ağu 2019 13:14 Son Güncelleme: 10 Ağu 2019 13:23

Fatih Altaylı'dan tehdit edilen Gökhan Özoğuz'a destek!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur tarafından tehdit edilen Gökhan Özoğuz'a destek çıktı.

Bilgi güvenliği ve sosyal medya uzmanı unvanıyla televizyonlara çıkan ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Emre Olur, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'u sosyal medyadan "İstanbul'un karanlık sokaklarında karşılaşacağız, o zaman sana hangi sahibin kan verecek?" diyerek tehdit etti. HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Özoğuz'a savcıya gitmesi için tavsiye ederek, "Bunlar ancak sürü halinde dolaşırlarsa tehlikeli olan bir cinstir. Seninle tek başına karşılaşsa, kaçacak delik ararlar.  Ancak yine de savcılığa gitmeyi ihmal etme. Bir çağırıp sorsunlar ne demek istediğini. Bakalım o zaman nasıl kıvır kıvırıyor" dedi.

Altaylı'nın bugünkü yazısının "Yok mu bir savcı?" başlıklı o bölümü şöyle:

"Gökhan Özoğuz kardeşim. 
Duydum ki, birileri seni tehdit etmiş. 
Sen bir sosyal sorumluluk gösterdiğin için, seni hedef yapmış. 
Demiş ki, “Elbet İstanbul’un karanlık sokaklarında karşılaşacağız. İşte o zaman hangi sahibin kan vermeye gelecek”. 
Hiç korkma. 
Bunlar ancak sürü halinde dolaşırlarsa tehlikeli olan bir cinstir. 
Seninle tek başına karşılaşsa, kaçacak delik ararlar. 
Ancak yine de savcılığa gitmeyi ihmal etme. 
Bir çağırıp sorsunlar ne demek istediğini. 
Bakalım o zaman nasıl kıvır kıvırıyor. 
Hep beraber gülelim."

Ne olmuştu? 
Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a: "Belirli bir kesimin dışında kimse 15 Temmuz katliamını bir bayram olarak kutlamadı, kutlamayacak da. 15 Temmuz marşı nedir ya? 19 Mayıs günü İzmir Marşı söylenir ve söyletilmelidir!" diye sitem etmiş; Özoğuz'un tweet'ini alıntılayan Emre Olur, "Elbet, İstanbul'un karanlık sokaklarında karşılaşacağız. İşte o zaman sana hangi sahibin kan vermeye gelecek? Göreceğiz tosun!" demişti.