Spor
10 Eki 2023 14:03 Son Güncelleme: 10 Eki 2023 14:07

Fatih Altaylı'dan Suudi Arabistan iddiasına tepki: Galatasaray ve Fenerbahçe kabul etmemeli!

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'la Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının Suudi Arabistan'da oynanacağı iddiasına tepki gösterdi. Galatasaray'la Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da oynatılacak bir finale karşı çıkması gerektiğini savunan Altaylı, "Ne Fenerbahçe’nin ne Galatasaray’ın böyle kupaya ihtiyacı var. Çok istiyorlarsa Başakşehir’e versinler kupayı" dedi.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Karşılaşmanın nerede oynanacağı merak konusu olurken Suudi Arabistan iddiası ortaya atıldı.

Fanatik Haber Müdürü Umut Eken'in haberine göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak.

FATİH ALTAYLI'DAN TEPKİ

Finalin Suudi Arabistan'da oynatılması iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından tepki gösteren Altaylı, "Fenerbahçe ve Galatasaray ortak bir tutum alıp TFF’nin  Süper Kupa finalini Suudi Arabistan’da oynatma saçmalığını kabul etmemelidir.  Alsınlar kupalarını ne yaparlarsa yapsınlar. Ne Fenerbahçe’nin ne Galatasaray’ın böyle kupaya ihtiyacı var. Çok istiyorlarsa Başakşehir’e versinler kupayı" ifadelerini kullandı.