Medya
04 Eki 2017 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Fatih Altaylı'dan savcılara açık mektup: Başıma geleceklerin sorumlusu Sedat Peker'dir!

Köşesinden savcılara açık mektup yazan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, "Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, sorumlusu Sedat Peker’dir." dedi.

Sedat Peker - Fatih Altaylı polemiği tam gaz sürerken Fatih Altaylı, köşesinden savcılara suç duyurusunda bulundu.

Sedat Peker'in "Suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtı seni öldürmemiş olmam" sözleri için köşesinden "Cumhuriyet Savcılarına" suç duyurusu dilekçesi yazan Fatih Altaylı, "Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir." dedi.

Peker'in kendisini çok açık biçimde hedef haline getirdiğini savunan Fatih Altaylı, Peker için "Benim alakam yok, beni sevenler yapmış deme şansına sahip değildir" ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Altaylı'nın o yazısı:

CUMHURİYET SAVCILARIMIZA


BU yazıyı Türkiye’nin cumhuriyet savcılarına yazıyorum.

Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir.

“Benim alakam yok, beni sevenler yapmış” deme şansına sahip değildir. Çok açık biçimde beni hedef haline getirmiştir.

Daha önce çeşitli suç örgütlerinin, PKK başta olmak üzere çeşitli terör örgütlerinin hedefi oldum.

Derdim olmaz.

Ama ben yine de söylemiş olayım.