Medya
09 Şub 2021 13:22 Son Güncelleme: 09 Şub 2021 15:05

Fatih Altaylı'dan Mahir Ünal'a ıPhone tepkisi!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Takvim'in 'alışveriş rehberi' başlıklı manşetini ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın çiftçiye “Param yok diyorsun iPhone kullanıyorsun” sözlerini yazdı.

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın kendisine şikâyette bulunan bir çiftçiye “Param yok diyorsun iPhone kullanıyorsun” yanıtını vermesini yorumladı. Altaylı, Takvim gazetesinin 'alışveriş rehberi'ne de atıfta bulunarak, "Mahir Ünal’ın gelir gruplarına göre edinilebilecek telefonlar listesi var mı, yoksa bu dev hizmeti de Takvim gazetesi mi yapacak!" ifadelerini kullandı.

"MANYETOLU TELEFON MU KULLANACAKLAR!"

Altaylı yazısında, "iPhone dediği de şu an 12’si piyasada olan iPhone’nun hayli bir eski modeli, iPhone 6.Ülkeye refah getirmekle, zenginlik getirmekle, herkesi otomobil, ev, buzdolabı, çamaşır makinası,  bulaşık makinası sahibi  övünen bir iktidarın bakış açısındaki değişimi göstermesi açısından önemli bir gösterge. Mahir Bey’e sormak isterim çiftçilerimiz hangi telefonu kullanırsa artan gübre fiyatlarından, artan sulama fiyatlarından, artan elektrik fiyatlarından, artan traktör fiyatlarından, artan faizlerden ve üretici için aynı oranda artmayan ürün fiyatlarından, yakınma hakkı var. Manyetolu telefon mu kullanacaklar!" dedi.

Altaylı sözlerine, "Mahir Ünal’ın gelir gruplarına göre edinilebilecek telefonlar listesi var mı? Yoksa bu dev hizmeti de Takvim gazetesi mi yapacak!" ifadeleriyle devam etti.