Politika
20 Eyl 2023 12:05 Son Güncelleme: 20 Eyl 2023 12:10

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri! "Artık görüyoruz kimmiş 'gizli AKP’li"

Altaylı, Kılıçdaroğlu'na hedef aldığı yazısında, "Şimdi ne oldu!  Taşlar dökülmeye, gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Artık görüyoruz kimmiş 'gizli AKP’li', kimmiş 'holdinglerin adamı'." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve eski Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in, "Ocak'ta partinin yaptırdığı anketlerde seçim sonuçlarının başa baş olduğuyla ilgili birçok sonuç vardı. Ama parti genel merkezi birçok sorgulamaya rağmen bunları görmezden geldi" açıklaması sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve yakın çevresine tepki gösterdi. 

Seçim öncesinde benzer şeyleri söyleyerek Kılıçdaroğlu'nun adaylığını eleştirdiğini ve CHP liderinin kendisine "saldırdığını" belirten Altaylı, şu ifadeleri kullandı: 

"Gizli AKP’li olduğumu, Alo Holding’in adamı olduğumu söyledi. Utanıp sıkılmadan. Tuncay Özkan’ı aradım, 'Bana mı dedi' diye sordum. 'Yok Fatihcim ne alakası var' dedi. Ama Habertürk’ün tepe yönetimine 'Tabii ki Altaylı’yı kast ediyoruz' dediğini de biliyorum. 

Şimdi ne oldu!  Taşlar dökülmeye, gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Artık görüyoruz kimmiş 'gizli AKP’li', kimmiş 'holdinglerin adamı'.

Ve hâlâ o koltukta oturuyor. CHP’nin hâlâ kazanma şansı olan birkaç adamını da yok etmeye, itibarsızlaştırmaya, seçimin hemen ardından söylediğimiz gibi büyük kentleri de AK Parti’ye vermek için çalışarak. CHP’yi CHP olmaktan çıkardığı ve 13 yıldır AK Parti’nin fırınına odun taşıdığı artık aşikar. Kimilerinin iddia ettiği gibi bunu bilerek mi yapıyor bilemem.

Ama bildiğim bir şey var. Bir şey deveye benziyorsa devedir. Anlamadığım, her şey kabak gibi ortada iken, samimi sosyal demokrat olduğunu zannettiğim bazı isimlerin niye hâlâ onun yanında durduğu. Yoksa tezgah zannettiğimizden daha mı büyük!" 

Yazının tamamı için tıklayın.