Medya
18 Ara 2020 12:07 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 14:33

Fatih Altaylı'dan kendisini tehdit edenlere sert tepki: Çok gördük böyle havlayanı...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Suriyelilerle ilgili sözleri nedeniyle kendisini tehdit eden bir sosyal medya kullanıcısına tepki gösterdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Suriyelilerle ilgili sözleri nedeniyle kendisini tehdit eden bir sosyal medya kullanıcısına tepki gösterdi.

Altaylı'nın bugünkü köşesinde "Provokasyon herhalde" başlıklı yazısı şöyle:

"Bugünleri de gördük ya daha da gam yemem. Türkiye’de yasa tanımayan, yasa tanıması istenmeyen göçmenlerin neler yapabileceklerine dair benim yazacağım her şeyden daha net bir yazıyı sosyal medya üzerinden yine bu “Misafirler”den biri yazdı.

Ben “Geldiler bir şey demiyoruz ama bu ülkenin yasalarına kurallarına uysunlar” dedim. Gelen yanıt bu oldu: 

“Fatih Altaylı haddini bil. O sözleri gel Fatih’te söyle de seni çıktığın deliğe sokalım.”

İte bak ite. “Sokalım” hem de.

Tek başına yapamayacağını biliyor. Çoğul tehdit ediyor. Profil fotoğrafında sözde bir kamuflaj. Muhtemelen Esad’dan kaçarken görünmemek için giydiği kamuflaj olsa gerek.

Yoksa Fatih’te kamuflaj ile gezecek hali yok. Tabii bir başka olasılık da, bu serserinin bir troll, bir provokatör olması. Bu da mümkün.

Hatta çok mümkün. Bu nedenle İstanbul Emniyeti’nden ricam bunu bulmaları. Eğer bir provokatör ise çok tehlikeli. Yok eğer beni tehdit eden basit bir serseri, sıradan bir it ise mühim değil.

Çok gördük böyle havlayanı. Esad’dan korkan beni görünce altına eder. Sorun değil!"