Medya
05 Şub 2014 21:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Fatih Altaylı'dan Hakan Şükür'e sert cevap! At yalanı, sevsinler inananı!

Fatih Altaylı, Hakan Şükür'ün "Galatasaray'da, Torino'da, İnter'de futbol oynadım. 4,5 milyon dolarım yok" sözlerini köşesine taşıdı.

Altaylı, 'At yalanı sevsinler inananı' başlıklı köşe yazısında Hakan Şükür'ün Halk Bankası genel müdürüyle ilgili sözlerine çok sert cevap verdi.

İşte Altaylı'nın yazısının o bölümü:

Hakan Şükür bir televizyona konuşmuş. Bir cümlesine takıldım. Milletvekili Hakan Şükür banka genel müdürünün evinde ayakkabı kutularında bulunan 4.5 milyon doları eleştirmek için demiş ki, "25 yıl Galatasaray'da, Torino'da, İnter'de futbol oynadım. 4,5 milyon dolarım yok".

PALAVRANIN DANİSKASI

Elbette ki, bir banka müdürünün evinde ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar bulunması rezaletin daniskasıdır da, Hakan Şükür'ün sözleri de "palavranın" daniskasıdır. Hakan Şükür, futbolculuğu döneminde anasının ak sütü gibi helal büyük paralar kazanmıştır.

4.5 milyon dolardan çok daha fazlasını kazanmıştır.
Ha bu paraları har vurup harman savurduysa, yediyse, batırdıysa bilemem ama Şükür'ün 4.5 milyon dolardan çok daha fazla varlığa sahip olduğundan hiç kuşkum yok.
"Evimde nakit 4.5 milyon dolarım yok" diyorsa bir şey diyemem.

İzan sahibi kimsenin evinde böyle bir para olmaz.
Ama Şükür'ün futboldan kazandığı emin olun çok daha fazladır. Yorumculuğu döneminde Lig TV'den aldığı para bile pek çok vatandaşımızın ömrü boyunca kazanabileceği paradan fazladır.