Polemik & Kulis
04 Eki 2021 13:37 Son Güncelleme: 04 Eki 2021 13:43

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken gönderme! Erk Acarer’i mi hedef aldı?

Fatih Altaylı, bugünkü köşesinin ‘Ne zaman adam oluruz?’ bölümünde dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısının ‘Ne zaman adam oluruz?’ kısmında dikkat çeken bir göndermede bulundu Söz konusu bölümde “Edepsizle edepsiz olmadığımız zaman” ifadesine yer veren Altaylı’nın bu sözleri büyük bir polemik yaşadığı Erk Acarer’e gönderme olarak algılandı.

NE OLMUŞTU?

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in mesajlarını Twitter hesabından paylaşan gazeteci Erk Acarer'i, ismini vermeden eleştirmişti.

Acarer de Altaylı'nın yazısını alıntılayarak, “Yeni dönem yaklaşırken, AKP ile en çok biz mücadele ettik diyecek, şanlı şöhretli köşelerinden ayrılmamak için kıvırıp duracak çakallardır bunlar. Yazmaya dahi korksan da benim bir adım var. Öğreneceksin!” yanıtını vermiş ve büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Dün akşam KRT TV’deki bir yayına katılan Erk Acarer, Altaylı’ya yönelik sert eleştirilerine devam etmiş ve “Fatih Altaylı kamu yararına bir şey yapmamıştır. Telefonlarla ayar yemiş birisinin gazetecilik etiğinden bahsetmesine şerh koyarım. Altaylı gazeteci değildir” ifadelerini kullanmıştı.