Politika
03 Oca 2023 12:04 Son Güncelleme: 03 Oca 2023 12:42

Fatih Altaylı'dan Deniz Baykal'a çok sert sözler: Memlekette izan da kalmamış yüz de!

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etmesi gündeme bomba gibi düşmüş eleştirileri de beraberinde getirmişti. HaberTürk yazarı Fatih Altaylı da söz konusu ziyaret ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etmesini eleştirdi. 

"CHP’yi CHP’lilerin gözünde bile daha antipatik hale nasıl getiririm arayışında olduğuna inanmaya başladığım Kemal Kılıçdaroğlu, arayışına Deniz Baykal’ın evinde devam etmiş" diyen Altaylı, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir tek 'ricada bulunmuş'. 'Kızımı milletvekili adayı yapın' demiş.

Hani şu CHP üyeliğinden büyük gürültü ile istifa edip, AK Parti’ye katılacağı iddia edilen kızının. Hani şu parti parası ile satın alınan Halk TV’yi satıp, parasını cebe attığı iddia edilen kızının.

Bir an düşündüm, acaba Deniz Baykal Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’ı karıştırdı da böyle bir talepte mi bulundu diye. Öyle ise yaşa vereceğim konuyu.

Yok gerçekten konuştuğu kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bile bile böyle bir şey istediyse kesin emin olacağım. Memlekette izan da kalmamış, yüz de." 

Yazının tamamı için tıklayın.