Polemik & Kulis
19 Ara 2020 13:50 Son Güncelleme: 19 Ara 2020 14:04

Fatih Altaylı Twitter hesabında 'temizlik' yaptı! Küfürlü cevapları sildi...

Takipçilerine 'reziller, itler’ gibi ifadeler kullanan Altaylı’nın pek çok yerde haber olmasından sonra bazı tweetlerini sildiği görüldü.

Habertürk yazarı ve programcısı Fatih Altaylı bir süredir izleyicileri ve sosyal medya takipçilerine verdiği cevaplarla gündemde. 

Teke Tek programında bir izleyicinin "Dünya pandemiyi, ekonomiyi konuşurken sen kimden emir alıyorsun da milletin kafasını bulandırıyorsun, Mars'a hanginiz gittiniz de bunları anlatıyorsunuz?" sorusuna öfkelenen Altaylı, şu yanıtı vermişti:

‘A be beyinsiz! Fazla hakaret etmeyeyim bu beyinsiz bile sana iltifat olacak, yaşam formusun aslında. Bunları konuşmadığın için bugün elinde avucunda ne varsa Katarlılara falan satıyorsun, bunları konuşmadığın için pandemiyle ilgili acaba Çin'den mi aşı gelir, Amerika'dan mı, Almanya'dan mı gelir diye konuşuyorsun. Bunları konuşmadığın için böyle bir mesaj çeken ahmaklar sürüsüyle muhatap olmak zorunda kalıyoruz.’ 

Altaylı bu çıkışından sonra da Twitter’dan takipçilerine verdiği küfürlü cevaplarla gündeme geldi. 

Takipçilerine 'reziller, itler’ gibi ifadeler kullanan Altaylı’nın pek çok yerde haber olmasından sonra bazı tweetlerini sildiği dikkatlerden kaçmadı. 

Daha önce de bir polise küfrettiği için özür dilemek zorunda kalan Altaylı’nın özellikle polislerle ilgili bir tweeti dikkat çekti. 

İşte sildiği o tweetler: