Gündem
27 Nis 2011 11:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

FATİH ALTAYLI, ŞAMİL TAYYAR'I 28 ŞUBAT'LA VURDU!

Fatih Altaylı, Teke Tek'te yine bir izleyici maili üstüne açtı ağzını yumdu gözünü...

Fatih Altaylı'nın izleyici mailleriyle mücadelesi bitmek bilmiyor. Altaylı, YGS veALES'te yaşanan skandalları masaya yatırdığı Teke Tek'te yine izleyci fırçaladı.

Öğretmen, öğrenci, sendikacı ve akademisyen konuklarıyla şifre skandalını tartışan Fatih Altaylı bir izleyici maili üzerine sert tepki gösterdi. İzleyici mailinde şifre tartışmalarının amacının hükümeti yıpratmak olduğu belirtilirken 1999 yılında yaşanan ÖSYM krizinde medyanın böyle eleştirel olmadığı savunuldu. Maildeki medya eleştirisi üzerine sözü alan Altaylı isim vermeden muhafazakar medyayı yerden yere vurdu.

İsim vermeyen Altaylı 28 Şubat dönemine vurgu yaparken 'bugün kahramanlık yapanlar o günlerde ktidar partilerine yamanmaya çalışıyor, milletvekili adayı oluyorlardı." diyerek Şamil Tayyar'ın DSP'den adaylığına da gönderme yaptı.

"Biz o zamanda ÖSYM'yi eleştirdik, bir çok şey yazıldı, söylendi. Ancak zaten sınav iptal edilince gerek de kalmadı. Sizin adamlarınız, bugün ortalıkta pehlivan gibi gezinen arkadaşlarınız 28 Şubat'ta ağzını açıp tek bir kelime edemezken benim yazılarım ortada açın okuyun. Bugünün kahramlanları olan o arkadaşları 28 Şubat'ta nereye sinmişti bilmiyorum ama ben ÖSYM'yi değil ama YÖK'ü çok sert eleştirdim aldığı bir çok saçma sapan karardan dolayı. Arşivler ortada duruyor. Bugünkü kahramanlar o günlerde iktidar partilerine yamanmaya çalışıyor, milletvekili adayı oluyorlardı. Siz bunları hatırlamazsınız..."