Politika
28 Haz 2022 14:24 Son Güncelleme: 28 Haz 2022 14:40

Fatih Altaylı ‘Dolarla vekillik’ iddiasına sert çıktı! "Erdoğdu ve eşi istifa etmeliydi"

Gazeteci Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu'nun yeni eşi Tuba Torun'un ‘dolarla milletvekilliği satıyorlar’ sözünü değerlendirdi. Altaylı, Erdoğdu ve Torun'a seslenerek 'ne bekliyorsun istifa et' dedi.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, ses kayıtları ortaya çıkan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun'un istifa etmesi gerektiği görüşünü aktardı.

Tuba Torun’un yayımlanan ses kayıtlarından birinde söylediği "Dolarla milletvekilliği satıyorlar" sözüne dikkati çeken Altaylı, yaşananları “felaket” olarak değerlendirdi.

Altaylı, "Aykut Erdoğdu, pek çok evli erkeğin hatta daha ender de olsa kadının başına gelmiş ve gelebilecek bir şeyi yaşıyor. Ama Aykut Bey siyasetçi. Ve özellikle iddiaların son bölümü çok vahim. Bu yüzden de elini çabuk tutup, bir an önce hatta dün istifa etmeliydi. Tabii ‘Dolarla milletvekilliği satıyorlar’ diyen eşi de. Hatta Parti Disiplin Kurulu üyesi olarak dolarla milletvekilliği satılıyor deyip parmağını kıpırdatmadığı için de ayrıca bir daha istifa etmeliydi" diye yazdı.