Medya
21 Ara 2018 09:47 Son Güncelleme: 21 Ara 2018 11:04

Fatih Altaylı çok kızdı: Bizi salak mı zannediyorsunuz, yoksa siz mi salaksınız!

Fatih Altaylı, davası henüz görülmeye başlanmayan Sıla-Ahmet Kural olayına ilişkin ortaya atılan iddialara tepki gösterdi.

Sıla- Ahmet Kural olayına ilişkin hergün yeni bir iddia gündeme geliyor. Dün Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, "Adli Tıp'tan morluklar belli değil raporu", "Sıla Ahmet Kural soruşturmasından Adli Tıp karar verdi", "Adli Tıp'tan morluklar belli değil" şeklindeki başlıklarla sunulan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaparak bu haberleri yalanladı.

Davanın henüz görülmediğini belirten Habertürk yazarı Fatih Altaylı, önce Sıla'nın şarkı söylediği görüntülerin servis edilmesi ve ardından Adli Tıp raporu iddialarının ortaya atılmasına sert tepki gösterdi. "Kimi kandırıyorsunuz, kimi kandırmaya çalışıyorsunuz? Hakimleri mi? Adli Tıp, kendi kendine sosyal medya görüntülerini inceleyip, “morluk var” ya da “morluk yok” der mi? Bizi salak mı zannediyorsunuz, yoksa siz mi salaksınız!" diyen Altaylı , "Yapılmamış bir incelemeyi, yapılmış gibi bir yalanla servis ederseniz, Ahmet Kural’ın zaten az olan inandırıcılığını iyice yerle bir edersiniz." dedi.

İşte Fatih Altaylı'nın bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Başlamayan bir davanın yalanları
Biz sessiz kalalım yargı karar versin dedikçe, Ahmet Kural’ın avukatları türlü çirkinlikle yargıyı ve kamuoyunu etkileme çabası içine giriyorlar anlaşılan.

Önce Kural’ın dövdüğü Sıla Gençoğlu’nun şarkı söylerken görüntülerini sosyal medyadan bulup “Bakın şarkı söylüyor.Dayak yiyen şarkı söyler mi?” diye servis edip yayınlattırdılar.

Dün de “Sıla’da morluk olmadığı Adli Tıp raporu ile belgelendi” diye bir palavra uçurdular ortaya karışık.

Yahu kardeşim, dava henüz görülmeye başlamadı.

Kimi kandırıyorsunuz, kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

Hakimleri mi?

Adli Tıp, kendi kendine sosyal medya görüntülerini inceleyip, “morluk var” ya da “morluk yok” der mi?

Bizi salak mı zannediyorsunuz, yoksa siz mi salaksınız!

Dava görülmeye başladıktan sonra Ahmet Kural’ın avukatları bu görüntülerin Adil Tıp’a yollanıp, incelenmesini talep edebilir.

Hakim de uygun görürse Adli Tıp’tan konuyla ilgili bir rapor talep edebilir.

Tabii bu sırada Sıla’nın avukatları da o görüntülerin üzerinde oynanmamış orijinal halini mahkemeye sunar ve Adli Tıp’a orijinal görüntülerin gönderilmesini talep edebilir.

Ama yapılmamış bir incelemeyi, yapılmış gibi bir yalanla servis ederseniz, Ahmet Kural’ın zaten az olan inandırıcılığını iyice yerle bir edersiniz.

Haberiniz olsun.