Gündem
06 Eki 2023 12:22 Son Güncelleme: 06 Eki 2023 12:40

Fatih Altaylı Acun Ilıcalı’yı topa tuttu! ‘Kız arkadaşlarına iyi hediyeler alıyor ama…’

Fatih Altaylı, Manchester United - Galatasaray maçında çöken Exxen üzerinden Acun Ilıcalı’yı adeta topa tuttu. “Aldığı iyi malzemeleri görüyoruz. Kendine iyi bir yat alıyor, iyi bir otomobil alıyor, kız arkadaşlarına iyi hediyeler alıyor” diyen Fatih Altaylı, Acun Ilıcalı’yı Exxen’e alt yapı yatırımı yapmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

Şampiyonlar Ligi heyecanı, Manchester United ile Galatasaray arasında oynanan maçla devam ederken Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen, teknik sorunlar nedeniyle abonelerini mağdur etti.

Maçı izlemek isteyen aboneler, ekranlarında "Üzgünüz, istediğiniz sayfa yüklenemedi! Lütfen biraz sonra tekrar deneyin" gibi hata mesajlarıyla karşılaştılar. Bu teknik sorunlar, maçı izlemek isteyen futbolseverler arasında büyük tepkilere neden oldu.

“KORSAN YAYINCILIK AYIPTIR AMA…”

Konuyu YouTube kanalında değerlendiren Fatih Altaylı ise son günlerde korsan yayınla ilgili art arda açıklamalar yapan Acun Ilıcalı'ya sert eleştiriler yöneltti.

“Manchester United-Galatasaray maçındaki yayın sorununu araştırdık, alt yapının yeterince iyi olmamasından kaynaklanmış” bilgisini paylaşan Altaylı, “Korsan yayıncılık ayıptır ama en az onun kadar ayıp olan korsan olmayan resmi yayıncının yayını yapacak alt yapıya sahip olamamasıdır” ifadelerini kullandı.

“KIZ ARKADAŞLARINA İYİ HEDİYELER ALIYOR…”

“Acun'un aldığı iyi malzemeleri görüyoruz. Kendine iyi bir yat alıyor, iyi bir otomobil alıyor, kız arkadaşlarına iyi hediyeler alıyor” diyerek tepkisine devam eden Fatih Altaylı, “Demek ki neymiş, iyi yayıncı olmak için iyi malzeme almak lazımmış. Önce alt yapını kur paran artarsa bunları yap” eleştirisinde bulundu.

İşte o açıklamalar…