Faslı mankenden Adnan Oktar itirafı! ‘Kedicik olacaktım, ucuz yırttım’

Best Model Of The World 2018’de birinci olan ve 9 senedir Türkiye’de yaşamını sürdüren, Faslı manken ve oyuncu Iman Casablanca, Adnan Oktar örgütü tarafından neredeyse kandırılıyormuş.

Faslı mankenden Adnan Oktar itirafı! ‘Kedicik olacaktım, ucuz yırttım’ - Sayfa 1

Faslı manken ve oyuncu Iman Casablanca yıllar sonra Adnan Oktar itirafıyla gündeme geldi. Adnan Oktar ve örgütünün radarına takılan güzel model yaşadıklarını Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e anlattı.

17
Faslı mankenden Adnan Oktar itirafı! ‘Kedicik olacaktım, ucuz yırttım’ - Sayfa 2

HEMEN EVİNİ DEĞİŞTİRDİ

Iman Casablanca, 2017'de yerleştiği Türkiye'de sosyal medyadan kendisine ulaşan bazı kişilerin "Biz reklam ajansıyız, sizinle iş görüşmek istiyoruz" dediğini söyledi. Casablanca, görüşmede Bora Yıldız'la tanıştığını belirterek, "Bana Adnan Oktar’ı anlattı. 'Çok güçlü bir iş insanıdır. Sana inanırsa çok iyi yerlere gelirsin' diye övdü" dedi.

27
Faslı mankenden Adnan Oktar itirafı! ‘Kedicik olacaktım, ucuz yırttım’ - Sayfa 3

Bora Yıldız'ın kendisini Adnan Oktar'a götürdüğünü söyleyen Casablanca yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

37
Faslı mankenden Adnan Oktar itirafı! ‘Kedicik olacaktım, ucuz yırttım’ - Sayfa 4

“Orada çok ürktüm, koskocaman bir malikane; kapıda eli silahlı korumalar vardı. Bir şeylerin yanlış olduğunu o an hissettim. Adnan Oktar hemen yanımıza geldi. Bana kendini anlatmaya başladı. Kitaplarının Fransızca versiyonunu verdi ve kendisinin yazdığını iddia etti. Ben Fransızca konuşmaya başlayınca cevap veremedi. Fransızca kitap yazıyorsun ama Fransızca cevap veremiyorsun, çok tuhaf.”

47