Gündem
22 Oca 2016 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Faruk Kalkavan'dan 'Emlak Süpermarketi' modeli

Faruk Kalkavan dünyanın ilk 'Emlak Süpermarketi' modelini dünyaya tanıttı. Bakü'de ilk olarak yapılan fuarda Kalkavan'ın 'Emlak Süpermarketi' modeli yoğun ilgi gördü.

Self Investment Idare Heyeti Başkanı Faruk Kalkavan fuara enbaşta Ülkemiz , Almanya, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Dubai ve Rusya olmak üzere pekçok ülkeden katılımcı geldiğini, katılımın yoğun biçimde geçtiğini ve randımanlı neticeler ele geçirdiklerini ifade etti .

faruk kalkavan

Projelerin birebir yapılmış olan maketleri üstünde daireleri gören ziyaretçilerin Self Investment standına ve Faruk Kalkavan'ın 'süpermarket modeline' alakasının yoğun olduğunu vurgulayan Kalkavan, 'süpermarket modeliyle' yeryüzünde ilk kez pekçok projenin bir stand altında görülmesine olanak verdiklerini bildirerek şunları söyledi: "Dünyanın en büyük fuarlarında her süre en büyük standı alarak yer alarak, hiç bir yerde olmayan emlak süpermarketi modelini ziyaretçilerin beğenisine sunacağız.Self Investment olarak 2016 senesinde gerçekleşecek olan İran, Ülkemiz , Los Angeles, Dubai, Katar ve Kuveyt uluslarası fuarlarına katılımı şimdiden kesinleştirdik ve o fuarlara da en büyük çıkarmaları yapacağız ".

Self Investment olarak fuara 20'den pek projenin özel derlenmiş maketini götürdüklerinin her gün Kalkavan, "Maketlerden gördükleri projeleri beğenip pekçok projeden bulunan ziyaretçilerimiz oldu . Bu projeler içinde süren ve başlayacak olan projeleri de sunduk. Emlak piyasasında çok beğenilen bu modelimizi fazladan kişiye ulaştırmak için çalışmalarımız devam edecek. Fuarda fiyatı 150 bin dolardan 22 milyon dolara kadar olan satılık daireler Self Investment tarafından ziyaretçilere sunuldu" dedi.

Ülkemiz'deki emlak, gayrimenkul mevduat sektörüne yönelik yurtdışından iştirak eden talebin arttığına da değinen Faruk Kalkavan, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bölge halkının sektörde mevduat yaptıkları ülke kategorisinde Ülkemiz en önde geliyor. Asya, Ortadoğu, Arap Körfezi Ülkeleri ve öteki bölge ülkeleri, Ülkemiz'den konut alımında ilk 5 ülke içinde bulunuyor . Tatillerini ülkemizde Akdeniz ve Ege sahillerinde gerçekleştirmeyi tercih eden bölge halkı için bu yörelerdeki projeler önem arz ederken, büyük metropollerdeki projeler de avantajlı mevduat fırsatı sunuyor ".