Spor
16 Mar 2023 00:21 Son Güncelleme: 16 Mar 2023 00:25

Farklı yenilgi sonrası yöneltilen istifa sorusuna Emre Belözoğlu'dan çok konuşulacak cevap

Üst üste kötü sonuçlar alan ve Gent'e 4-1 mağlup olarak Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu'na maçın ardından istifa sorusu yöneltildi. Belözoğlu, "Başkan Göksel Gümüşdağ ile ilişkisi yakın biriyim. Göksel Gümüşdağ'ın olduğu yerde kendimle alakalı bir karar almadan önce onunla konuşmam gerekiyor" dedi.

UEFA Konferans Ligi'nde sahasında Gent'e 4-1 mağlup olarak Avrupa'dan elenen Medipol Başakşehir'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası basın toplantısında Emre Belözoğlu'na istifa sorusu yöneltildi.

"GÜMÜŞDAĞ'A SORMADAN OLMAZ"
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile yakın bir ilişkim var. Kendi başıma bir karar almam doğru olmaz" dedi.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:
"Başkan Göksel Gümüşdağ ile konuşmadan kendimle alakalı bir karar almam doğru olmaz. Başkanla ilişkisi yakın olan biriyim. Burası benim evim gibi."

"HEDEFİM AVRUPA"
"Kariyer hedeflerim arasında Avrupa'da teknik direktörlük yapmak var. Başakşehir'de güzel bir tecrübe kazanıyorum. Avrupa'ya katılma ve Türkiye Kupası'ndaki iddamız hala güçlü."

"İLK DEFA YAŞADIK"
"Geldiğimizden bu yana ilk defa böyle bir dalgalanma yaşadık. Oyuncuların toparlayacağına inanıyorum. Burası benim evim gibi.

"KARARI BAŞKAN İLE ALIRIZ"
"Biz zaten kararı Başkan ile alırız. Kendi kararlarım başka bir kulüpte düşünülebilir ama Göksel Gümüşdağ'ın olduğu yerde kendimle alakalı bir karar almadan önce onunla konuşmam gerekiyor."