Farah Zeynep Abdullah'tan flaş karar! Her şeyini topladı gidiyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adını tüm Türkiye'ye duyuran güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ülkeden ayrılacağını açıkladı.

Farah Zeynep Abdullah'tan flaş karar! Her şeyini topladı gidiyor - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Ekin Koç ile başrolünü paylaştığı "Bizim İçin Şampiyon" filmiyle sinemaseverlerin de beğenisini kazanan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından paylaştığı bir görselle, İngiltere'ye yerleşeceğini duyurdu.

110
Farah Zeynep Abdullah'tan flaş karar! Her şeyini topladı gidiyor - Sayfa 2

Paylaştığı fotoğrafta İstanbul'daki evini topladığı görülen Farah Zeynep Abdullah, sevenlerine üzücü haberi böyle verdi. Ünlü oyuncu, 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi için Türkiye'ye gelmiş ve 9 yılda çeşitli projelerde yer almıştı.

210
Farah Zeynep Abdullah'tan flaş karar! Her şeyini topladı gidiyor - Sayfa 3

Farah Zeynep Abdullah'ın, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ahmet Rıfat Şungar ile kavga ettiği ve bu yüzden ülkeyi terk edeceği iddiaları ortaya atılırken, güzel oyuncunun bir daha Türkiye'de bir projede yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

310
Farah Zeynep Abdullah'tan flaş karar! Her şeyini topladı gidiyor - Sayfa 4

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Irak kökenlidir. Lise eğitimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde başlayan Abdullah, babasının işi nedeni ile İngiltere'ye taşınmış ve lise eğitimini burada bitirmiştir.

410