Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı! ÇGHB’nin yıldızı çıktı…

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaştığı Bergen filmi, vizyona giriş tarihinden itibaren büyük ses getirdi. 'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in yaşam hikayesini anlatan Bergen filmi, kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Filmde Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı! ÇGHB’nin yıldızı çıktı… - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra Bergen filmiyle izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah, yalnızca oyunculuğuyla değil, güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı!

116
Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı! ÇGHB’nin yıldızı çıktı… - Sayfa 2

1989 yılında İstanbul'un Beşiktaş semtinde doğan Farah Zeynep Abdullah, Irak Türkmeni bir baba ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak dünyaya geldi.

216
Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı! ÇGHB’nin yıldızı çıktı… - Sayfa 3

İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde eğitim gören Farah Zeynep Abdullah, babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşınmak zorunda kaldı.

316
Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı! ÇGHB’nin yıldızı çıktı… - Sayfa 4

İngiltere'de üniversite öğrencisiyken Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden teklif alan Abdullah, okulunu dondurarak Türkiye'ye döndü. Diziye ikinci sezonda veda eden Abdullah, İngiltere'de yarım bıraktığı okulunu tamamladı.

416