Magazin
18 Ara 2018 14:15 Son Güncelleme: 18 Ara 2018 17:41

"Fakirlerle olmam" demişti, o isimle aşk yaşıyor!

Geçtiğimiz yıl verdiği bir söyleşide "Fakir bir adamla birlikte olmam" imasında bulunan ve çok konuşulan manken Özge Ulusoy'un, Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Geçen gün Barcelona'daki paylaşımlarıyla kalbinin boş olmadığını ima eden Özge Ulusoy'un yeni aşkı, iddiaya göre yine iş dünyasından bir isim…

4 yıldır aşk yaşadığı Hacı Sabancı ile geçen yıl ayrılan model, ailesi İsveç Kraliyeti'nden olan İspanyol bankacı Joaquim Lundholm ile de 3 aylık ilişkisini ekimde bitirmişti.

GÖNLÜNÜ FARUK ÇOLAKOĞLU'NA KAPTIRDI

Özge Ulusoy, iddiaya göre gönlünü Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Çolakoğlu Ailesi'nin veliahtlarından Faruk Çolakoğlu'na kaptırdı. Dedikodulara göre Çolakoğlu ile Ulusoy, geçen hafta sonu Barcelona'da birlikteydi.

 GİZLİCE GÖRÜŞÜYORLAR

Özge Ulusoy'un iki hafta önce gittiği Paris'te de Çolakoğlu ile birlikte olduğu öne sürüldü. Dedikodulara göre; son 1 aydır sosyetik işadamıyla gizlice görüşen Özge Ulusoy, Paris'teki bir şirkette çalışan Faruk Çolakoğlu için bu süre zarfında birkaç defa Fransa'ya gitti. İkili, aşklarının gizli tutulması için de son derece dikkatli davranıyor.