Fahriye Evcen karavanı olmayınca sette kriz mi çıkardı? Eşinden zehir zemberek cevap geldi

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, beraber reklam filminde rol aldığı eşi Fahriye Evcen'in reklam setinde özel karavanı olmadığı gerekçesiyle kriz çıkardığı söylentisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fahriye Evcen karavanı olmayınca sette kriz mi çıkardı? Eşinden zehir zemberek cevap geldi - Sayfa 1

Eşi Burak Özçivit ile bir reklam markasıyla 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık anlaşma imzalayan Fahriye Evcen'in özel kulisin yanı sıra karavan istediği için kriz çıkardığı ileri sürüldü. Evcen'in kısa sürede gündem olmasının ardından açıklama yapan Burak Özçivit, iddianın gerçek olmadığını belirterek sitem etti.

15
Fahriye Evcen karavanı olmayınca sette kriz mi çıkardı? Eşinden zehir zemberek cevap geldi - Sayfa 2

"SAÇMA SAPAN HABERLERDEN BIKTIK"
Instagram hesabından çıkan haberlere isyan eden Burak Özçivit, "Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın" dedi.

25
Fahriye Evcen karavanı olmayınca sette kriz mi çıkardı? Eşinden zehir zemberek cevap geldi - Sayfa 3

KARAVAN KRİZİ OLAYI
Çapamag'ta yer alan habere göre, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bir mobilya markasıyla 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık anlaşma imzaladı. 

35
Fahriye Evcen karavanı olmayınca sette kriz mi çıkardı? Eşinden zehir zemberek cevap geldi - Sayfa 4

Önceki gün çekim için sete giden çiftten Evcen'in kendisine özel hazırlanan kulisin yanı sıra özel karavan istemesiyle kriz çıktığı ileri sürüldü. 

45