Magazin
12 Ağu 2021 11:27 Son Güncelleme: 12 Ağu 2021 11:34

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in yangın paniği! Bodrum'daki alevler evine yaklaştı

Kuruluş Osman'daki Osman Bey rolüyle beğeni toplayan başrol oyuncusu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan'la birlikte Bodrum tatiline ara verdi. Yaklaşık iki aydır Gümüşlük'teki evinde tatil yapan 36 yaşındaki yakışıklı oyuncu, önceki gün ailesiyle birlikte Bodrum'dan İstanbul'a yola çıktı.

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'daki Osman Bey rolüyle büyük beğeni toplayan başrol oyuncusu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan'la birlikte Bodrum tatiline ara verdi. Yaklaşık iki aydır Gümüşlük'teki evinde tatil yapan 36 yaşındaki yakışıklı oyuncu, önceki gün ailesiyle birlikte Bodrum'dan İstanbul'a yola çıktı.

UÇAKTAN İNİNCE GÜMÜŞLÜK'TE YANGININ BAŞLADIĞINI ÖĞRENDİ

Ünlü çift, havada İstanbul'a doğru ilerlerken Bodrum'da aralıklarla devam eden yangın bu kez Gümüşlük'te başladı. Uçaktan iner inmez evinin, etrafındaki ormanlık alanda çıkan yangını öğrenen Burak Özçivit, adeta şoke oldu. Hemen telefonuna sarılıp oturduğu sitenin bekçisini arayan oyuncu, kendisine sürekli bilgi verilmesini istedi.

HAVADAN MÜDAHALE EDİLEN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın hakkında dakika dakika haber alan Özçivit, alevlerin evine kadar geldiğini öğrenince önce panik yaşadı. Daha sonra yangına havadan müdahele eden helikopter ve uçaklar alevleri söndürmeyi başardı. Özçivit, ilerleyen saatlerde yangının kontrol alınmasıyla rahat bir nefes aldı. Bu arada Fahriye Evcen'in, yangın korkusuyla İstanbul'a dönmek istediği öğrenildi.

YANGIN 5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Karadaki ekipler iş makineleri ile yangının yollarını kapatmaya çalışırken, halkta kovalarla ormana su taşıdı. Yangın 5 saat sonra kontrol altına alınabildi. İtfaiye ve iş makinelerinin yanı sıra, yangın söndürme uçakları ve helikopterleri peşi sıra yangına müdahale etti.

EVDEN KORKUTAN MANZARA

Gümüşlük'ün tepelerinde başlayan yangın Burak Özçivit'in evine gelmeden kontrol altına alındı.