Magazin
29 Haz 2017 21:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Fahriye Evcen, düğününde Neslihan Atagül'le pişti oldu

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bugün dünya evine girdi. Ama Fahriye'nin giydiği gelinlik ve yaptırdığı "gelin başı"nın Neslihan Atagül'ünkilerle tıpa tıp aynı olması dikkat çekti.

Yılın beklenen düğünü gerçekleşti ve ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit dünya evine girdi. Sait Halim Paşa Yalısındaki düğüne çok sayıda ünlü katıldı. Ancak gözler, çiftin daha önce büyük bir kavga yaşadığı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftini aradı.

DOĞULU VE ATAGÜL DÜĞÜNE GELMEDİ

Ancak Kadir Doğulu Doğulu ve Neslihan Atagül çifti düğüne gelmedi. İkilinin düğüne katılmayacağı, daha önce yaptıkları açıklamalardan da anlaşılmıştı. O açıklamalardan sonra davet edilip edilmedikleri ise bilinmiyor.



FAHRİYE, NESLİHAN'IN KOPYASI GİBİ

İki çift birbirlerinin yüzünü bile görmek istemese de, düğündeki "küçük" bir ayrıntı yine birlikte anılmalarına neden oldu. Fahriye Evcen'in giydiği gelinlik bir anda düğünün de önüne geçerek magazin gündemine bomba gibi düştü. Evcen'in seçtiği gelinliğin, NEslihan Atagül'ün evlenirken giydiği gelinliğin neredeyse birebir aynısı olduğu görüldü. Dahası, Evcen'in saç stili bile, Burak Özçivit değilse bile davetlilerin aklına Atagül'ün "gelin başını" hatırlattı.



ÖZÇİVİT VE EVCEN, DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞTI

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin düğününe geçen yıl katılmamıştı. Gerekçe olarak da o tarihlerde yurt dışında olmalarını göstermişti.



RÖPORTAJ SONRASI KISKANÇLIK KAVGASI BAŞLADI

Burak Özçivit bir röportaj sırasında Fahriye Evcen'in kendisini 3 sezondur devam eden 'Kara Sevda' dizisinde başrol oynadığı Neslihan Atagül'den kıskanıp kıskanmadığı sorusuna "Fahriye'yle aramızdaki güven tam. Zaten Kadir'le de yakın arkadaşız. Biz de yanlış olmaz" demiş, bu sözlere alınan Kadir Doğulu da Twitter sayfasından "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" mesajını atarak Burak Özçivit'e tepki göstermişti. Bu gerginlik zamanla büyümüş Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün setteki ilişkisine de yansımıştı.