Fabrikadaki rehine krizine doğum günü arası! Görüntüler içeriden paylaşıldı

Gebze’deki fabrikada bir şahıs tarafından rehin alınan işçilerden birinin doğum günü olması nedeniyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Ardından fabrikada doğum günü kutlaması yapıldı.

Fabrikadaki rehine krizine doğum günü arası! Görüntüler içeriden paylaşıldı - Sayfa 1

Kocaeli'de bir şirkete ait fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine doğum günü kutlaması yapıldı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

16
Fabrikadaki rehine krizine doğum günü arası! Görüntüler içeriden paylaşıldı - Sayfa 2

Kocaeli'nin Gebze'de ilçesinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren uluslararası bir firma fabrikasında 7 kişinin silah ve üzerinde bomba düzeneğini andıran düzeneklerle 2 kişi tarafından rehin alındığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

26
Fabrikadaki rehine krizine doğum günü arası! Görüntüler içeriden paylaşıldı - Sayfa 3

REHİNE KRİZİNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine fabrika çalışanlarından birinin doğum günü kutlaması yapıldı. Daha önceden alınan pastaya koyulan mumlar üflenirken, arkadaşları doğum günü olan personeli kutladı. Videoda rehinelerin sağlık durumlarının da iyi olduğu görüldü.

36
Fabrikadaki rehine krizine doğum günü arası! Görüntüler içeriden paylaşıldı - Sayfa 4

"İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ" İDDİASI

Öte yandan fabrika önüne Özel Harekat polisleri yönlendirildi. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Şüphelinin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldığı iddia edildi.

46