Magazin
10 Nis 2015 08:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Ezgi Mola'dan virüs açıklaması!

Ünlü oyuncunun avukatı, internetteki paylaşımlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Son günlerde 'Ezgi Mola çıplak' ve 'Ezgi Mola ifşa' gibi isimlerle Twitter ve elektronik posta yoluyla yayılan ve virüs içeren paylaşımlara ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın avukatından açıklama geldi.

Ezgi Mola'nın avukatı İsmail Filiz, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

Filiz, şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilim Ezgi MOLA’nın internet ortamında, virüs yolu ile dağıtılan ve başlıklarında müvekkilimin kişisel haklarına ağır saldırı içeren linkler sebebiyle bugün bazı web sitelerinde haberler çıkmıştır.

Müvekkilim Ezgi Mola’nın popülerliğini kullanmak isteyen illegal siteler tarafından  bu tarz başlıklar altında açılan linklerin   bazılarının, virüs yaymak için bazı linklerin ise sitenin reklamı için açıldığı anlaşılmaktadır.

Müvekkilim Ezgi Mola’nın, virüs linklerinde bahsi geçen videoları olmadığı gibi müvekkilimin adının  kullanılarak  bu tarz videolarının var olduğu izlenimini uyandıran linkler açmak,  kişilik haklarına ağır saldırı niteliğindedir.

Müvekkilimin adının ifşa videosu, çıplak videosu ve benzeri  ibarelerle internet sayfası linkinde  yer alması Türk Ceza Kanunu uyarınca suç teşkil etmekte olduğundan, İnternet ortamında site yetkilileri hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili maddeleri ile cezalandırılmaları ve İnternet sitelerinin ise , “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Yayınlar Yoluyla işlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanun” gereğince işlem yapılması için yasal işlemler başlatılmıştır.

Av. İsmail Filiz."