Ezgi Mola takipçilerini şaşırttı: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem!

Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan ile ilgili sözleri dikkat çekti

Ezgi Mola takipçilerini şaşırttı: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem! - Sayfa 1

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan hakkındaki sözleri takipçilerini şaşırttı. Mola, bir takipçisinin 'Evleneceğin kişi Enis'i hayatında istemese ne yapardın?' sorusuna şu yanıtı verdi:

116
Ezgi Mola takipçilerini şaşırttı: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem! - Sayfa 2

"ENİS'İ SEVMEYEN BİRİYLE EVLENMEM!"

"En çok bu soruyu sormuşsunuz. Büyük konuşmayayım diyeceğim ama büyük konuşuyorum. Gidip de manyak birini seçecek değilim. Birinin Enis'i sevmemesi için büyük problemli olması lazım. Öyle birini seçeceğimi sanmıyorum"


216
Ezgi Mola takipçilerini şaşırttı: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem! - Sayfa 3

"EZGİ'Yİ BEN EVLENDİRECEĞİM" DEMİŞTİ...

Enis Arıkan, geçtiğimiz yıllarda HT Magazin'e verdiği röportajda Ezgi Mola ile ilgili, "Umarım benim de seveceğim biriyle evlenir, aksi takdirde kabullenemeyebilirim. Sanırım herkes kendi kız kardeşiyle ilgili kapılıyordur böyle düşüncelere. Ezgi’yi ben evlendireceğim" demişti.

316
Ezgi Mola takipçilerini şaşırttı: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem! - Sayfa 4

Öte yandan, Ezgi Mola, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile sosyal medya hesabından takipçilerini gülümsetecek paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

416