Televizyon
12 Kas 2011 19:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

EZGİ MOLA HANGİ DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR?

Son olarak "Canım Ailem" dizisinde rol alan Ezgi Mola Star TV'de yayınlanacak yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ezgi Mola 'Bir Ömür Yetmez' ile ekranlara dönüyor!

Canım Ailem dizisinde rol aldıktan sonra ekranlara 1,5 yıl ara veren sevilen oyuncu Ezgi Mola çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan “Bir Ömür Yetmez” adlı dizi ile geri dönüyor.
Mola, dizide babasının yaptığı karanlık işlerden habersiz, aynı zamanda babasının sağ kolu Ali’ye aşık olan Hazal karakterini canlandıracak.

Rolüne büyük bir titizlikle hazırlanan Ezgi Mola canlandıracağı Hazal karakteri için aynı zamanda 15 kilo verdi. Tesadüf sonucu ikinci bir köpeğe sahip olduktan sonra günde 2 saatlik yürüyüşlere çıkan Mola; “Yürüyüşler sayesinde 6-7 kilo vermiş oldum. Diyetisyen tecrübesi hiç olmayıp bir de üstüne ‘ne gerek var’ diye düşünüyordum ama anladım ki bu işler en güzel uzman desteği ve yardımıyla oluyormuş. Diyetisyenim Yelda Kahvecioglu’nun uyguladığı diyetle hiç zorlanmadan ve aç kalmadan 15 kilo verdim” dedi. Diyete bir süre daha devam etmek isteyen Ezgi Mola, kilo vermek isteyenlere spor, yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyi tavsiye ediyor.

Rol alacağı yeni dizisi Bir Ömür Yetmez için oldukça heyecanlı olan Ezgi Mola, “Her yeni işimde olduğu gibi yeni rol içinde oldukça heyecanlıyım. Bir Ömür Yetmez’de seyirci beni daha önce görmediği bir karakterle görecek. Kilo vermeme de vesile olan Hazal karakteri sebebiyle aynaya baktığımda hoşuma giden bir değişim görüyorum. Bakalım plazma ve LCD'lerin azizliğine uğrayacak mıyız?” dedi.

Ezgi Mola, Ahmet Rıfat Şungar, Lale Mansur, Kaan Urgancıoğlu, Özkan Uğur gibi başarılı isimlerin rol aldığı "Bir Ömür Yetmez" 21 Kasım Pazartesi akşamı Star TV'de başlayacak