Gündem
02 Eki 2012 19:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

EZGİ ASAROĞLU'NU SAÇLARINDAN TUTMUŞ YERDE SÜRÜKLÜYORDU!

"Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde kavga iddiaları nedeniyle açılan davanın ilk duruşmasına yönetmen asistanı Nazlı Özdeniz'in ifadesi damgasını vurdu.

İstanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, oyuncu Ushan Çakır’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenen müşteki sanık Ezgi Asaroğlu hazır bulundu. Duruşmada tanık sıfatıyla ifade veren dizinin yönetmen asistanı Nazlı Özdeniz, oyuncu Ushan Çakır’ın iki eliyle Ezgi Asaroğlu’nu saçlarından tutup yerde sürüklediğini ifade etti. Duruma müdahale ettiğini anlatan Özdeniz, olayı şöyle anlattı:

“Ezgi Asaroğlu’nu sete almak için bulunduğu karavana doğru gittim. Beste Bereket konuşmak istediğini belirterek, Ezgi Asaroğlu’nu çağırdı. Karavanın yanındaki kamyonun orada konuşmaya başladılar. Beste Bereket, Ezgi Asaroğlu’na ‘Bizimle uğraşma’ dedi. Ezgi Asaroğlu da ‘Kimseyle uğraşmıyorum. Benim derdim başımdan aşkın’ diye yanıt verdi. Beste Bereket’in ‘O kadar derdin varsa seni hastaneye gönderelim’ demesi üzerine Ezgi Asaroğlu da ‘Benimle uğraşmayın’ diye yanıt verdi. Bunun üzerine Beste Bereket de ‘O zaman insanlar hakkında konuşmayacaksın’ şeklinde aralarında tartışma yaşandı.”

Öğleden sonra ise bir kalabalık gördüğünü belirten Özdeniz, “Daha sonra Ezgi Asaroğlu’nun ‘İmdat kurtarın beni. Öldürmeye çalışıyorlar’ çığlığı üzerine kalabalığa doğru yaklaştım. O sırada Ushan Çakır, iki eliyle Ezgi Asaroğlu’nu saçlarından tutmuş yerde sürüklüyordu. Ben de müdahale ederek, Ushan Çakır’ın ellerinden tutup Ezgi Asaroğlu’nun saçlarından ayırmaya çalıştım. Bana başkaları da yardım etti. Biz ayırmaya çalışırken de Ezgi Asaroğlu yerde sürüklenmeye devam ediyordu. En sonunda Ushan Çakır’ın ellerini Ezgi Asaroğlu’nun saçlarından ayırdık. Sonra Ezgi Asaroğlu’nu yerden kaldırmaya çalıştık. Kalkar gibi oldu, dengesini kaybetti düştü. Tekrar kaldırdık. Oradan uzaklaştırdık. Kolları, dizi ve boynu mosmordu, ağlıyordu" dedi.
Tanık Nazlı Özdeniz’in ardından söz alan oyuncu Ushan Çakır’ın avukatı Selin Kurt, Özdeniz’in ifadesine itiraz etti. “Ezgi Asaroğlu’nun kolları, dizi, boynu mosmordu” şeklindeki beyanının Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporla örtüşmediğini ifade eden Kurt, tanık ifadesini kabul etmediklerini söyledi.

Mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, oyuncular Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır’ın karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldukları ifade ediliyor. İddianamede, Ezgi Asaroğlu’nun "hakaret" suçundan 3,5 aydan 2 yıl 4 aya, Ushan Çakır’ın "kasten yaralama" suçundan 1 yıldan 3 yıla, Beste Bereket’in ise azmettirme suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.

iHA