Diziler
27 Tem 2022 10:12 Son Güncelleme: 27 Tem 2022 12:48

Ezel'in kamera arkası yıllar sonra ortaya çıktı! İmirzalıoğlu'nun o hareketi olay oldu…

2009'da yayına başladığı tarihten itibaren Türkiye'de efsane olan dizi Ezel'in yıllar sonra kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun silahla ilgili sözleri dikkat çekti.

Türkiye'de Kurtlar Vadisi dizisiyle birlikte geniş bir hayran kitlesi oluşturan dizilerden biri de Ezel oldu. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut ikilisi tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki dizi, final tarihi olan 20 Haziran 2011'e kadar büyük bir ilgi ile takip edildi.

KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Ezel'in yıllar sonra kamera arkası görüntüleri, sosyal medyadan paylaşıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun aksiyon sahnesinin çekildiği anlarda kaydedilen görüntüler, hayli beğeni topladı.

"ELİMDEKİ SİLAHI ALIN..."

Kenan İmirzalıoğlu'nun kamera arkasında dizinin aksine çok neşeli olduğu görülürken, yanındakilere "Elimdeki silahı alın, böyle şiddet içerikli aletlerden hoşlanmam" gibi ifadeler kullandığı duyuldu. Ayrıca İmirzalıoğlu'nun önce nazik bir şekilde tabure istemesi, "Abi kaydı kestim" lafını duymasının ardından ise "Nerede lan bu tabure" diyerek espri yapması izleyenleri kahkahaya boğdu.

İşte o anlar…