Magazin
27 Eyl 2010 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

EZEL'İ REKABETTE KİM KİMİ DÖVER?

Türk televizyon tarihinde ilk kez (hatta sinemadan bile önce) şöhretinin doruğunda iki jön aynı karede göründü.

Türk televizyon tarihinde ilk kez (hatta sinemadan bile önce) şöhretinin doruğunda iki jön aynı karede göründü. Newsweek Türkiye’den Buket Solak, derginin yeni sayısında, Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ’un “Ezel”deki buluşmasını notladı. İşte o değerlendirme…

KENAN İMİRZALIOĞLU

Ha Deli Yürek’in Âsi’si ha Ramiz’in varisi:

Tatlıtuğ, Ezel’de “Sekiz” ile Behlül’ü bir kalemde sildi attı. Ama İmirzalıoğlu hâlâ tek tip oyununu sürdürüyor. Deli Yürek’te de bıçkındı Ezel’de de. Tek fark, ilkinde daha gençti.

Travma kardeşliği

Ömer ve Sekiz’in ortak paydası, berbat geçmişleri. Sekiz’in travması daha derin duruyor, Ömer ise daha tanıdık ve güvenilir. Sekiz, tam bir macera. Ömer ise istikrar. Sekiz eğlenmek, Ömer evlenmek için (soyutlama bu ya)!

“Ezel”in Suçu Ne?

İşi zor! Zira savaş filler arasında. Ramiz ve Kenan Birkan, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer’in büyük oyunları diğer karakterleri set dışına itiyor.

Eyşan’ı da kaptırmasın?

Behlül, Aşk-ı Memnu’nun ilk dört bölümünde Adnan’ın elinden Bihter’i kapmıştı. Sekiz, Ezel’de sadece dört bölüm oynayacak. Ezel, aman dikkat!

KIVANÇ TATLITUĞ

Playboy Behlül’e faça:
Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle playboy  görüntüsü kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, Ezel
dizisindeki göründüğü ilk 10 saniyede Behlül’ü unutturdu.

Uluslararası star kumaşı var

Tatlıtuğ, Behlül’den Sekiz’e, tatlı sulardan tuzlu sulara açılırken hiç zorlanmadı. Mesela Beren Saat konaktan çıkıp “halka inerken” o kadar kolay olmuyor.

Ezel’in ezeli rakibi olur:

Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı karakter, diziyi zorda bırakabilir. Kadın seyircilerin tezahüratına bakılırsa, dört bölüm oynayacağı söylenen “Sekiz” için “kal” baskısı yakındır.

Kozu, yerli “Poker” Kenan Birkan:

Tatlıtuğ, Ezel’e tek başına katılsa bu kadar etkili olmazdı. Haluk Bilginer ve onun can verdiği Kenan Birkan karakteri, Sekiz’in her jestini değerli kılıyor.