Televizyon
31 Tem 2010 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

EZEL'DEN SONRA POLAT DA AYNI KANALDA! ATV'DE YENİ SEZON NELER OLACAK?

Yeni sezon prototipleri belli olmaya başlayan kanallardan biri de Atv oldu.

Yeni sezon prototipleri belli olmaya başlayan kanallardan biri de Atv oldu. Bu sene atv’de diğer kanallara göre pek değişiklik yok. Eski dizilerin devamı, bir transfer ve iki yeni dizi...

İşte Atv’nin Muhtemel Prototipi

Pazartesi: Ezel. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran işlerden olan Ezel’de, yeni sezonda yine entrika, kaçmaca-kovalamaca var ama bu sefer Ezel’in intikamı için değil.

Salı: Aşk ve Ceza, ardından Kapalıçarşı. Yasemin ve Savaş aşkı nereye gidecek? Murat oğlunun varlığından haberdar olabilecek mi?

Çarşamba: Muhtemelen Çocuklar Duymasın. "Muhtemelen" diyoruz çünkü dizi 5 Ağustos Perşembe günü ekranlara gelmeye başlayacak ama Atv’nin yeni transferi Kurtlar Vadisi Pusu, "kendi günü ve kendi saatinde" kuralını ihlal edeceğe benzemiyor.

Perşembe: Kurtlar Vadisi Pusu. Polat ve arkadaşları bu sezon atv ekranlarında. Star Tv’de maçlar yüzünden sürekli yayınlarına ara verilen dizinin, bu konudan fazlasıyla sıkıntı duyup yeni kanal arayışına girişi sonucunda atv bu arayışa son vererek, diziyi çatısı altına aldı.

Cuma: Gönülçelen ve Kılıç Günü. Hasret’in yükselişi bir yandan da duygusal gelişmeler yaşanacak yeni sezonda, Gönülçelen yine kendi gününde yayınlanacak. Osman Sınav’dan yeni bir dizi daha. Kılıç Günü, şimdiden fragmanlarıyla merak edilmeye başlandı.

Cumartesi: Adanalı ve Unutulmaz. Unutulmaz, Çarşamba akşamından Cuma akşamına kaydırıldı. Adanalı ise kendi gününü koruyor.

Pazar: Aşk Bir Hayal. Nehir Erdoğan’ın başrolünde olduğu dizi, pazar akşamı yayınına deva edecek.

DiziFilm


ETİKETLER
#Ezel #polat