Televizyon
20 Haz 2011 18:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

EZEL BU GECE EKRANLARA NASIL BİR SONLA VEDA EDECEK? İŞTE BEŞ FARKLI FİNAL SENARYOSU!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ezel, bu hafta yapacağı finalle ekranlara veda edecek.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ezel, bu hafta yapacağı finalle ekranlara veda edecek.

HERKES BİR SÜRPRİZ BEKLİYOR

İki sezon boyunca, milyonlarca izleyiciye ekran başına kilitleyen, bir televizyon dizisi olmanın çok ötesine geçen 'Ezel', hafızalarda derin izler bırakarak veda ediyor. Efsane karakterleri, adeta her cümlesi hayat dersi niteliğindeki replikleri ve nefes kesen sahneleriyle Türk dizi tarihinin unutulmazları arasına giren 'Ezel'in finalinde herkes sürpriz bekliyor.

BÜYÜK FİNALLE İLGİLİ İZLEYİCİ SENARYOLARI

- Her şey, 'Dayı'nın planı çıkacak ve dizide ölen ama aslında ölmeyen herkesle birlikte 'Ezel'in karşısına çıkıp "İntikam böyle bir şey işte kardeş" diyerek Ömer Hayyam'dan bir rubai patlatacak...

- 'Ezel' aslında 'Ömer' değil, hapiste 'Dayı tarafından, Ömer olduğuna inandırılan hafızasını kaybetmiş bir gençtir. Finalde 'Ezel', 'Ömer' olmadığını fark edecek.

- 'Eyşan'ın, 'Ezel' ile birlikte 'Cengiz'den kurtulmak adına oynadığı bir oyun... Fragmandaki mezar taşını da buna bağlıyorum. 'Eyşan' öldü, 'Ezel' de ölmüş gibi yapacak. 'Ömer', 'Eyşan' ve 'Can' mutlu sonda buluşacaklar...

- İçimden bir ses 'Dayı' dönecek diyor. Yani adam öldü ve sonra 'Ezel'in onu gömdüğünü gösterdiler. Dayı bu... Bir cenaze töreni bile göremedik. O sahnelerden sonra da 'Ezel', 'Kenan'ın adamı olan 'Kaya'yı öldürmek için rol yapmıştı. Acaba 'Dayı'nın öldüğü konusunda da rol mü yaptı?

- 'Dayı', 'Kenan'dan intikam almak için 'Mümtaz Amca', 'Mert', 'Eyşan', 'Cengiz' ve 'Ali'yi; 'Ömer' hapiste iken öldürüp onların yüzlerini kendi adamlarına nakil yapar, bunlar oyundan haberdardır. Fakat 'Ezel' bunu ancak finalde öğrenebilecek.