Spor
10 Ara 2023 23:57 Son Güncelleme: 10 Ara 2023 23:58

Eyüpspor galibiyet serisini 5 maça çıkardı

TFF 1. Lig'de oynanan 15. hafta mücadelesinde lider Eyüpspor kendi evinde karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 4-0 yenerek ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

TFF 1. Lig'in 15. haftasında lider Eyüpspor ile Şanlıurfaspor kozlarını paylaştı.

Eyüp Stadı'nda oynanan maçta İstanbul temsilcisi rakibini 4-0 yenerek ligde üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Eyüpspor'a galibiyeti getiren golleri 6'da Semih Karadeniz (kendi kalesine), 25'te Ahmed Kutucu, 62'de Gianni Bruno (p) ve 70'te Prince Obeng Ampem kaydetti.

Gösterdiği performansla lige damga vuran ve galibiyet serisini sürdüren Eyüpspor puanını 39'a yaptı ve en yakın takipçisiyle olan puan farkını 7'ye çıkardı. Üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılan Şanlıurfaspor ise 14 puanla 15. sırada kaldı.

Eyüpspor ligin 16. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe ile mücadele edecek, Şanlıurfaspor ise evinde Çorum FK'yi ağırlayacak.

"İNANILMAZ PERFORMANS SERGİLEDİK"

TFF 1. Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 4-0 yenen Eyüpspor'un teknik sorumlusu Kerem Yavaş, oyuncularının inanılmaz bir performans sergilediğini söyledi.

Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yavaş, Şanlıurfaspor'un deplasmanlarda iyi performans sergilediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor ciddi bir deplasman performansı ile buraya geldi. 14 puanın 9'unu deplasmanda almış bir takım. Son 2 deplasmanında Bandırmaspor'u yenip, Sakaryaspor ile berabere kaldılar. Bunlar bizi yenen takımlardı. Bu ligde herkesin herkesi yendiğini 14 haftada görmüş olduk. Bu maça da ciddiyetle hazırlandık. İlk düdükten son düdüğe kadar bunu gördük. Oyuncularımız inanılmaz performans sergiledi, kendilerine teşekkür etmek istiyoruz. Kazanıp pozisyonumuzu koruyarak, Göztepe deplasmanına gitmek istiyorduk. Önümüzdeki Göztepe maçına motive olup hazırlıklarımıza başlayacağız."