Magazin
12 Haz 2010 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

'EYŞAN EYŞAN' DİYE YANAN OYUNCU EVLİ ÇIKTI! İŞTE GERÇEK EYŞAN!

Ezel dizisiyle şöhreti yakalayan yakışıklı oyuncunun evli olduğu ortaya çıktı!

‘Ezel’ dizisinin oyuncularından İsmail Filiz’in evli olduğu ortaya çıktı. Dört yıldır sır gibi sakladığı eşi Evren Filiz, Bodrum’da oyuncuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Dizideki Ömer Uçar rolüyle ünlenen İsmail Filiz (36), 2006’da 15 yıldır birlikte olduğu Evren Filiz’le evlendi. Ama bunu hiç açıklamadı. ‘Ezel’ dizisindeki Eyşan gibi gençlik aşkı olan Evren Filiz, eşinin büyüyen şöhretinin ardından Bodrum’da ortaya çıkıp, açıklama yapmaya karar verdi:

- “Lise sondan beri birlikteyiz. Dört senedir de evliyiz. Ben büyük bir beyin ameliyatı geçirdim. İsmail daha sonra artist olmaya merak sardı. ‘Ezel’ tutunca kendisinde ve hayatımızda değişiklikler oldu. Hâlâ görüşüyoruz ama sadece telefonda konuşabiliyoruz. Çekimler bitince yanıma geleceğini söyledi.”

- “Söylendiği gibi ailesi çok zengin değil, para için oyunculuğa girmedi ama tanınmak istiyordu. Biz saklanıyorduk. Kızların ona hayranlığı olabilir, bana da erkekler hayran. Hâlâ onun soyadını taşıyorum.”

- “Evli değilim’ diyemez. Yan yana görüntü vermememizin gerçek sebebi İsmail’in ailesidir.”

- “Onu başarılı bulmuyorum. Bence çok iyi oynamıyor, diziden sonra çok değişti. En büyük özelliği olan dürüstlüğünü kaybetti.”
- “Onu çok seviyorum, o benim bir tanem.  Ne olursa olsun o benim kocam. Boşanma söz  konusu değil.”