Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının olay gecesine dair yeni görüntüleri ortaya çıktı

Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ve annesi Eylem Tok ile beraber ABD'ye kaçan T.C.'nin, olay gecesine ait yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının olay gecesine dair yeni görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 1

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen olayda 17 yaşındaki T.C.’nin kullandığı araç, 3 ATV aracına çarparak Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu kazadan sonra çalışma yapan polis ekipleri, birçok noktada güvenlik kamera çalışması yaptı.

18
Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının olay gecesine dair yeni görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 2

7 KİŞİNİN GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞILDI

Olay sonrası Eylem Tok, aynı gece oğlunu önce Mısır’a, oradan da ABD’ye kaçırdı. Polis, anne ve oğlunun bu kaçışını tespit ederken, bir yandan da olayla ilgili önemli güvenlik kamera görüntülerini elde etti.

28
Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının olay gecesine dair yeni görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 3

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, iki araçta bulunan 9 kişinin ifadeleri doğrultusunda yol güzergahını çıkartan polis, bu yol üzerinde tüm güvenlik kamera görüntülerini tek tek topladı. Görüntülerde iki araçta yer alan 7 kişinin bir arada olduğu görüntü dikkat çekti. Ortaya çıkan bu görüntünün olay öncesi mi yoksa olay sonrası mı çekildiği, bu görüntüde kimlerin olduğu ve görüntünün çekildiği yer merak ediliyordu. Bu görüntünün detaylarının da soruşturma dosyasına girdiği ortaya çıktı.

38
Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının olay gecesine dair yeni görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 4

7 KİŞİDEN BİRİ T.C.

Polisin yaptığı çalışmaya göre görüntünün, bir Tekel bayiinin önünde çekilen güvenlik kamera görüntüsü olduğu öğrenildi. Görüntülerdeki 7 kişinin ismi de tek tek tespit edildi. Buna göre görüntülerde kazayı yapan T.C., ikinci aracı kullanan D.O.Ö. ile birlikte P.T.E., Z.H., A.K., Y.E. ve K.A. bulunuyor.

48