Eylem Tok ve oğluyla ilgili flaş iddia! 5 yıldız otelin yönetimine çirkin teklif

Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok’la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Eylem Tok ve oğluyla ilgili flaş iddia! 5 yıldız otelin yönetimine çirkin teklif - Sayfa 1

İstanbul Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülenmiş ve fotoğraflar büyük ses getirmişti. Tok ve oğluyla ilgili ortaya atılan yeni iddia da sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

16
Eylem Tok ve oğluyla ilgili flaş iddia! 5 yıldız otelin yönetimine çirkin teklif - Sayfa 2

OTEL YÖNETİMİNE SKANDAL TEKLİF
Yazar Eylem Tok ve oğlunun Manhattan'da 5 yıldızlı bir otelde kalmak üzere avukatları olduğunu söyleyen bir ABD'li kişi vasıtasıyla otel yönetimine ulaştığı ve dikkat çeken bir teklifte bulunduğu öne sürüldü.

26
Eylem Tok ve oğluyla ilgili flaş iddia! 5 yıldız otelin yönetimine çirkin teklif - Sayfa 3

GENEL MÜDÜR ENGEL OLDU
İsimlerinin otel müşteri listesinde yer almamasını isteyen Tok ve oğlunun bu teklifi kabul etmesi için otel yönetimine normal oda ücretinin yaklaşık 4 katı para ödemeyi teklif ettikleri ancak otel müdürünün bunu reddettiği iddia edildi.

36
Eylem Tok ve oğluyla ilgili flaş iddia! 5 yıldız otelin yönetimine çirkin teklif - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?
Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de iddiaya göre yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C., saat 23.50 sıralarında 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmış, kaza sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken orada bulunan diğer kişiler yaralanmıştı.

46