Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Kaza yeriyle ilgili şok eden detay!

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Eylem Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra ikinci kez kaza yerine gittiği, firar için evden çıkılırken ilk önce hastaneye diye çıkıldığı, daha sonra da havalimanına gidildiği belirlendi. Eylem Tok'un çalışanı firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu belirtti. T.C.'nin ise sürekli annesine "Anne beni affet araç pert oldu" dediği öğrenildi.

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Kaza yeriyle ilgili şok eden detay! - Sayfa 1

Annesi ile yurt dışına kaçan 17 yaşındaki T.C. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. T.C. ile annesi Eylem Tok'un firar yolculuğunda yanlarında çalışan isim her şeyi tek tek anlattı. Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra ikinci kez kaza yerine gittiğini, firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu belirtti.

18
Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Kaza yeriyle ilgili şok eden detay! - Sayfa 2

BABA DA ÖNDEKİ ARAÇTAYMIŞ

Hastaneye dediler, havalimanına gittiler. Eylem Tok, Oğuz Murat Avcı'yı hayattan koparan oğlu T.C.'yi yurt dışına kaçırırken, babanın da öndeki araçta olduğu ortaya çıktı.

28
Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Kaza yeriyle ilgili şok eden detay! - Sayfa 3

HER ŞEYİ ANLATTI

Onların firar yolculuğunda havalimanına bırakan Eylem Tok'un çalışanı ifadesinde her şeyi anlattı.

38
Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Kaza yeriyle ilgili şok eden detay! - Sayfa 4

Eylem Tok ve çalışanı o gün yemekteydi. Tok'un telefonu çalmasıyla birlikte ikili panik halinde restorandan ayrıldı. İkili kazanın yaşandığı yere gittiler.

48