Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte adım adım kaçış planı

Oğuz Murat Aci'yi cinayet gibi bir kazayla hayattan koparan T.C. ve annesi Eylem Tok halen ABD'de bulunuyor. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...

Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte adım adım kaçış planı - Sayfa 1

Eylem Tok, 17 yaşındaki oğlunun kaza haberini aldığında bir kafede çalışanıyla oturuyordu. Tok'un panikle çıktığı kafenin önünde polis aracı duruyordu. Oğlunu onlara bile ihbar etmedi, yanlarından geçip gitti, belki de kaçışı o anda planlamaya başladı.

120
Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte adım adım kaçış planı - Sayfa 2

SADECE 18 DAKİKA EVDE KALDI
Tok kaza yerine gitti, saat 23.49'da oğlu ile birlikte eve geldi. Sadece 18 dakika evde kaldı ve saat 00.07'de siteden çıktı. Önde Eylem Tok arkada ise ailenin şoförü vardı.

220
Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte adım adım kaçış planı - Sayfa 3

ACİL EVE GELMESİNİ SÖYLEDİ
Tok kaza yerine gitti ve ölü olup olmadığını sordu. Aci'nin hayatını kaybettiğini öğrendi, tam 27 dakika sonra ise eski eşi Bülent Cihantimur'u aradı ve acil eve gelmesini söyledi.

320
Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte adım adım kaçış planı - Sayfa 4


YAN KOLTUKTA OĞLU VARDI
00.37'de Tok ve şoförü eve döndü. Onlardan tam 15 dakika sonra Bülent Cihantimur geldi ve 50 dakika kaldı. Sonra kendi aracıyla çıktı ve yan koltukta oğlu vardı. Hemen arkalarında Tok ve çalışanı vardı.

420