Gündem
14 Mar 2024 13:31 Son Güncelleme: 14 Mar 2024 17:56

Eylem Tok ile oğlunun o karesinin hikayesi ortaya çıktı! ‘Keyifleriniz yerinde, maşallah…’

Yazar Eylem Tok ile Kemerburgaz yolunda karıştığı ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçırdığı oğlu Timur Cihantimur, New York’ta ortaya çıktı. Görüntülendiklerini fark eden anne ve oğlun güldükleri kareler ise gündeme damga vurdu. Sunucu Fuat Kozluklu ise o karelerinin hikayesini paylaştı.

Yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un Oğuz Murat Acı’nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu kaza olayı gündemdeki yerini koruyor.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçan Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur, New York’ta ortaya çıktı. Görüntülendiklerini fark eden anne ve oğlun gülmeleri ise dikkat çekti.

“KAHKAHA ATARAK UZAKLAŞIYORLAR…”

Sunucu Fuat Kozluklu ise anne ile oğlunun o karelerinin hikayesini paylaştı.

New York'ta Manhattan Adası'nda görüntülenen Firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğunun detayını veren Fuat Kozluklu, şöyle devam etti:

“1 Mart Cuma gecesi kullandığı lüks ciple Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan yazar Eylem Koç'un oğlu Timur Cihantimur, New York'ta Manhattan'ın yukarı batı yakasında 57. sokak ve 6. Bulvarın köşesinde eski bir medya çalışanı olan Gözde G. tarafından fark edildi. Gözde G., rahat tavır sergileyen anne ile oğluna yaklaşıp ‘Oooo, keyifleriniz yerinde, maşallah’ diyor ve cep telefonu kamerasıyla fotoğraflarını çekmeye başlıyor. Eylem Koç ve oğlu hiçbir şey demeden kahkaha atarak durdurdukları taksiye binip uzaklaşıyorlar.”