CineRadar
19 Mayıs 2014 18:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:11

Expendables 3 ekibi Cannes'a tanklarla girdi!

Expendables 3 filminin dev kadrosu, Cannes'da gerçekleşen basın konferansına tank üzerinde gelip, hayranlarını selamladılar.

Bu kez kamera arkasına geçmeden oyuncu kadrosunda yer alan Sylvester Stallone, üçüncü filmi nasıl değerlendirirsiniz sorusuna, "ilkinde aksiyon öndeydi, ikincisine bol bol mizah kattık ama bence üçüncüsünde dengeyi yakaladık. Boş mizah sevmem öyle olmasını da istemezdim bu filmin" sözleriyle cevap verdi.

Arnold Schwarzenegger ise "Bence eğlence ön planda, aksiyonla birlikte ve bu da evrensel bir şey olduğu için başarılı" diyerek ekledi. Stallone 'bir aksiyonu iyi yapan nedir?' sorusunaysa, önce mizahi cevap verdi ve "Seksapel saçlar ve zeka" dedi. Gülüşmelerin ardından "aslına bakarsanız bunu biz de bilemeyiz ama olay sadece kaslarda bitmiyor; birçok şeyin bir arada olması ve bunun da sevilmesi gerekiyor. Bu biraz da şansla ilgili." dedi.

Stallone'a yöneltilen "Aksiyon sahnelerinde yaşınızı göz önüne alarak önlem aldınız mı?" sorusuna deneyimli oyuncu "Açıkçası herkes yaralandı, hepimiz evlerimize çürük çarık içinde dönüyorduk. Önlem almaya çalıştık ama CGI'dan ziyade orada gerçek aksiyon vardı, göreceksiniz. Acıyı kattık işin içine ve kesinlikle değdi" sözleriyle cevaplayınca salondan alkış aldı. Ardından gelen "Rock & roll için ne zaman yaşlanmış hissedeceksiniz?" sorusuna ise Stallone her zamanki sempatik üslubuyla "Bir gün uyandığımda popom benden bağımsız yere düşüyorsa bitmiştir" dedi.

Mel Gibson'a ise "filmin kötü adamı olmak ve tek kadını elde etmek nasıl bir his?" sorusu yöneltildi. Sinemanın deneyimli ismi "Kadın benim mi oldu, hatırlamıyorum galiba bu proje için fazla yaşlanmışım. Ayrıca ben kötü karakter miyim? Bence diğer herkes kötü, ben iyiyim." sözleriyle esprili bir karşılık verdi. Stallone ise "Mel, kötü karaktere odaklanmak için gerçek bir kötü karakteri düşünür, adeta onu giyinir öyle çalışır" dedi.

"Cehennem Melekleri serisi sizin için daha ne kadar devam eder?" sorusuna Stallone "Aslında gençleri ekibe bu yüzden ekledik. Spor gibi düşünün, genç atletleri bulmamız lazım; bu filmlere karşılık bir sorumluluk" sözleriyle yanıtladı. Son olarak yöneltilen "Maskülenlik bu kadar popüler mi sizce?" sorusunaysa Ronda Rousey "Erkekler artık zayıf bacaklar, dar pantolonlarla sürekli iphone'larına bakıyorlar. Güçlü silahlı erkekleri şahsen özledim, belki bundandır" sözleriyle yanıt verdi.