Evlilik vaadiyle dolandırılan adam evli çıktı, Müge Anlı çıldırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına TikTok arkadaşlığı gönül ilişkisine dönen Doğan Daşkın'ın gözyaşları damga vurdu. Canlı yayında "Geceleri uyku gözüme girmiyor, yemek yiyemiyorum. Kurulu düzenim vardı hepsi dağıldı" diyerek ağlayan Doğan Daşkın, "Bu kadın hayatıma girene kadar her şey iyiydi. Hayatımı altüst etti. Beni mahvetti" ifadelerini kullanarak Müge Anlı'dan yardım istedi. Ömürlük sandığı aşkı 9 ay süren Doğan Daşkın'ın sevgilisi bulundu.

Evlilik vaadiyle dolandırılan adam evli çıktı, Müge Anlı çıldırdı! - Sayfa 1

Müge Anlı canlı yayında Doğan Daşkın'ı ağırladı. TikTok'tan bir kadın ile arkadaş olduktan sonra ilişkilerinin kısa zamanda aşka döndüğünü belirten Doğan Bey, Müge Anlı'dan yardım istedi. "Elimde neyim varsa her şeyi alıp gitti. Hayvan sevgisi vardı bunda. Dışarı çıkamıyordu. Ben de hayvanlarla sevgisini gidersin diye 2 tane kuzu aldım. Bir odada besliyorduk. Hem kuzuları hem de kuşları alıp kaçtı."

115
Evlilik vaadiyle dolandırılan adam evli çıktı, Müge Anlı çıldırdı! - Sayfa 2

"HAYVAN SEVGİSİ İLE HERKESİ DOLANDIRIP KANDIRMIŞ"
Gönül ilişkisi yaşayıp dolandıran Doğan Bey, "Hayvan sevgisi yalanmış bu kadının. Bu şekilde herkesi kandırıp dolandırıyormuş. Gittikten sonra her şey açıklandı bana. Bu durumun farkına vardım." dedi.

215
Evlilik vaadiyle dolandırılan adam evli çıktı, Müge Anlı çıldırdı! - Sayfa 3

9 aydır beraber yaşadığı 16 yaş küçük sevgilisi Fatma'nın; kuzuları, kuşları ile ortadan kaybolması üzerine isyan eden Doğan Bey canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

315
Evlilik vaadiyle dolandırılan adam evli çıktı, Müge Anlı çıldırdı! - Sayfa 4

Doğan Bey, yaptığı açıklamada "Doğum gününde kuşları ona hediye olarak aldım. Kuşlardan birine benim adımı koydu, diğerine kendi adını koydu. 3 kişi gelip; kuzuları, tabakları, elbiselerime kadar arabaya doldurup götürmüşler." ifadelerini kullandı.

415