Televizyon
07 Nis 2013 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

''EVLİLİK PROGRAMLARI KADIN PROGRAMI DEĞİL!'' ESRA CEYHAN'DAN AYKIRI CEVAPLAR!

Kadınların vazgeçemediği program sunucusu Esra Ceyhan, Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

CNN Türk’te Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular’ın konuğu, kadın programlarıyla ünlü Esra Ceyhan’dı.

ESRA CEYHAN’DAN SEYİRCİYE "İYİ GECELER"
Uzun süre ekranların vazgeçilmezi haline gelen Esra Ceyhan, bir anda neden televizyondan vazgeçtiğini anlattı.

Programa seyircilere kendi programındaki gibi sunum yaparak "iyi geceler" diyen Ceyhan, yaptığı programlarda neden falcılarla büyücülere yer verdiğini açıkladı.

"EVLİLİK PROGRAMLARI KADIN PROGRAMI DEĞİL"
Boşandıktan sonra çocuğuna daha fazla zaman ayırmak durumunda kaldığını söyleyen Esra Ceyhan, "trilyonlar verseler yine de çıkmam" dedi.

Ceyhan, kendi türünde yapılan programları kadın programı olarak görmediğini belirtirken, kendisinin yaptığı programların "kadın programı" olduğu vurgusu yaptı.

"DUYGULANDIĞIMDA AĞLARIM"
Esra Ceyhan, Enver Aysever’in çok merak edilen neden bu kadar çok ağlıyorsunuz? "Çok mu kolay ağlarsınız?" sorusunu yanıtladı. Ceyhan, "Çocuklarla ilgili herşey, kadınların zulüm görmesi, savaşların insanları mahvetmesi, dramatik bir konuşma da beni ağlatır.. Ben duygularımla yaşıyorum" dedi.

"’ÇOCUKLAR DUYMASIN’ ÖRNEK BİR DİZİ"
Yakında Fox TV’de yayınlanacak olan Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği, Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrollerinde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisini örnek dizi olarak gören esra Ceyhan, "Türk aile yapısına uygun bir dizi, anne-baba çocuklarının önünde kavga etmiyor. Sorunlarını psikologlarıyla paylaşıyorlar.." açıklamasında bulundu.