Magazin
31 Oca 2018 11:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

Evlilik programında ünlü olmuştu! Öz kızından büyük şok!

“Kısmetse Olur” yarışması ile tanınan damat adayı Murat Özbakan, babasının soyadını nüfus kağıdından sildirmek istenen kızı tarafından mahkemeye verilmişti

“Kısmetse Olur” yarışması ile tanınan damat adayı Murat Özbakan’ın 10 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı Tuğba Özbakan (21), babasının soyadını nüfus kağıdından sildirmek ve annesinin soyadı olan “Sertçelik”i kullanmak için açtığı davayı kazandı. Tuğba Özbakan mahkemede, babasının bir ses kaydında kadın pazarlığından bahsettiğini ve başka bir programda da gayri meşru çocuk olayında isminin geçtiğini iddia etti.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne müveklliri Tuğba Özbakan adına başvuran Avukat Zehra Taşkıran dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Kısmetse Olur” yarışmasından elenen Murat Özbakan’la Funda Sertçelik’in kapanan Şişli 3.Aile Mahkemesi’nde 2008’de boşandı. Müvekkil o tarihten beri annesiyle birlikte yaşamaktadır. Baba Murat Özbakan bir süre önce bir televizyon kanalında yayımlanan “Kısmetse Olur” programına katıldı.

Programda Murat Özbakan kendisine ait bir ses kaydının yayımlanması üzerine yarışmadan derhal elendi. İfşa edilen ses kaydında Murat Özbakan’ın kadın pazarladığı iddia ediliyordu. “Kısmetse Olur” programından elenen Murat Özbakan bu defa “Gel Barışalım” adlı programa katıldı. En son Esra Erol’un sunduğu Atv’de evlilik programına katılan Murat Özbakan’ın gayri meşru bir çocuk olayında adı geçti. Çocuğun babasının Murat Özbakan olduğuna dair bilgiler yayımlandı. Televizyonda çıkan bu yayınlar nedeniyle müvekkilim babasının soyadını taşımak istemiyor.”

Talebi kabul eden mahkeme, Tuğba Özbakan’ın soyadının annesinin soyadıyla değiştirilmesine karar verdi.