Diziler
15 Mar 2022 08:40 Son Güncelleme: 15 Mar 2022 08:43

Evlilik Hakkında Her Şey’e iki sürpriz konuk

Fox TV’nin çok iyi başlayan ama son haftalarda reytinglerden yana büyük sıkıntı yaşayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi önümüzdeki günlerde iki sürpriz konuk oyuncu ile renklenecek.

İki önemli oyuncusunun ayrıldığı ve zaman atlamasının yaşandığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine kısa süre önce başarılı oyuncu Barış Kılıç katılmıştı. Bu değişimin reytingleri olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Bu arada diziye önümüzdeki günlerde çok sevilen iki oyuncu konuk olarak katılacak. Kıvanç Kasabalı ve Müjde Uzman diziye konuk olarak hareket katacak. 

Yaprak Dökümü dizisiyle çıkış yapan ve Küçük Kadınlar, Samanyolu, Merhamet gibi dizilerde rol alan Kıvanç Kasabalı en son Yasak Elma dizisinde Sinan karakterini canlandırmıştı. Model kökenli oyuncu 2020 yılından bu yana TRT Belgesel’de yayınlanan Şehirden Uzakta isimli programı sunuyor.

 

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan Müjde Uzman ise, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol aldı. Uzman son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırdı.