Magazin
10 Eyl 2021 11:33 Son Güncelleme: 10 Eyl 2021 13:56

Evliliğinde kriz yaşıyordu! Rol arkadaşıyla samimi fotoğrafları ortaya çıktı!

Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilen oyuncu Bensu Soral'ın çok konuşulacak fotoğrafları ortaya çıktı. Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile çekilmiş samimi fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Son olarak yaz dizisi Cam Tavanlar'da rol alan oyuncu Bensu Soral ile 3 yıldır evli olduğu eşi Hakan Baş'ın aralarının çocuk sebebiyle bozulduğu iddia edilmişti.

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncunun, "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" cevabı verdiği öğrenildi.

Basına yansıyan boşanma iddiasına ilişkin Soral ve Baş cephesinden gelecek açıklama merakla beklenirken güzel oyuncunun çok konuşulacak fotoğrafları ortaya çıktı.

Bensu Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile 18 Temmuz 2021'de saat 00:15 sularında çekilmiş samimi fotoğraflarına Snob Magazin ulaştı.

Kireçburnu'nda metruk bir binanın çatı katında çekilen bu fotoğraflar büyük yankı uyandırdı. Soral'ın başını Aka'nın omzuna yaslaması dikkat çekti.

Soral ve Aka'nın bu kareleri kafaları karıştırdı.

Ortaya çıkan fotoğraflar sonrası Bensu Soral ve eşi Hakan Baş cephesinden açıklama geldi.

"EVLİLİĞİMİZLE İLGİLİ HASSAS SÜREÇ İÇİNDEYİZ"

Soral ve eşi Hakan Baş, yaptığı açıklamada " ün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun süredir tanıdığı arkadaşımızdır...

Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var."