Dünya
10 Haz 2022 08:53 Son Güncelleme: 10 Haz 2022 09:54

Evlerinin balkonunda cinsel ilişkiye giren çift hakkında karar!

Türkiye günlerce İstanbul Bebek sahilde yaşanan cinsel ilişki skandalını konuşmuştu. Benzer bir olay Hong Kong'dan geldi. Evlerinin balkonunda cinsel ilişkiye giren çift hakkında kamu ahlakına aykırı davranmak suçundan soruşturma başlatıldı. Tutuklanan kadın kefaretle serbest kaldı.

Hong Kong'daki bir evin balkonunda kaydedilen görüntüler, ülke genelinde tartışmaya neden oldu. Yaklaşık 17 saniye uzunluğundaki videoda yarı çıplak bir kadın ve çıplak bir adamın balkonda cinsel ilişkiye girdiği görülüyordu.

36 YAŞINDAKİ KADIN TUTUKLANDI

O görüntülerdeki kişilerden biri olduğu iddia edilen 36 yaşındaki kadın Salı günü Sau Mau Ping'de tutuklandı. Polis, klibi internette dolaştıktan sonra keşfettiklerini ve davayı bir kamu ahlakına aykırı bir eylem olarak sınıflandırdıklarını söyledi.

 

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli, soruşturma devam ederken kefaletle serbest bırakıldı ve Temmuz ayı başlarında polise rapor vermesi gerektiği söylendi.

 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Çiftin görüntüleri, sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri durumu ahlak yoksunluğu olarak değerlendirip duruma inanamadı. Kimileri ise daha ılımlı yaklaştı ve herkesin özel alanı olan evlerinde dilediklerini yapabileceklerine dikkat çekti.

BEBEK'TE NE OLMUŞTU?

İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kadının nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.

İlişkiye giren erkeğin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıkmış ve tutuklanmıştı.

Sulh Ceza Hakimliği erkek şüpheli Ö.K.’nin tutuklanmasına, kadın şüpheli C.M.T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verdi.