Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere sessizliğini bozdu

Evlatlıktan reddedildiği iddiasıyla konuşulan milli atlet Nagihan Karadere, sessizliğini bozdu.

Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere sessizliğini bozdu - Sayfa 1

Fehmi Karadere, 2016, 2018, 2022 All Star yarışmalarındaki başarısıyla adından söz ettiren ve şimdilerde All Star'a katılmak için hazırlıklara başlayan kardeşi Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedilmesi için dava açtıklarını söyledi.

18
Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere sessizliğini bozdu - Sayfa 2

Dün akşam katıldığı bir davette konuşan Karadere, reddedilme iddiasını yalanlayarak kardeşi dışında anne ve babasıyla sorun olmadığını belirtti.

 

28
Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere sessizliğini bozdu - Sayfa 3

FEHMİ KARADERE: AİLEMİZLE ALAKASI KALMAMIŞTIR
Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere, Instagram hesabından "Ben ve ailem olarak Nagihan Karadere adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduk. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir bir hakkı kalmamıştır. Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" dedi.

 

38
Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere sessizliğini bozdu - Sayfa 4

NAGİHAN KARADERE: EVLATLIKTAN REDDEDİLME GİBİ BİR DURUM YOK
Dün akşam katıldığı bir davette Magazin Online muhabirine samimi açıklamalar yapan Karadere, evlatlıktan reddedildiği iddiasını yalanlayarak "Bu durum yüzünde toparlanıyorum, konuşmakta zorlanıyorum. Yalan bir haber, kardeş arasında yaşanan bir gerilim. Annem ve babam hüngür hüngür ağlıyor bizim adımıza nasıl böyle bir şey yapar diye.

48