Gündem
13 Mar 2015 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

Evinizin 'Kalbi' burada atacak! Acun Ilıcalı'nın eşinden yeni site!

Tasarım, dekorasyon ve mimarlık sektörlerini aynı çatı altında birleştiren Zeynep Ilıcalı'nın yeni projesi 'Dekorazon.com' ile evinizin kalbi burada atacak.

2010 yılında "Thanx.Co" markasıyla mimarlık alanında hizmet vermeye başlayan Zeynep Ilıcalı, şimdi de ev ve yaşam alanındaki tecrübelerini bir e-ticaret sitesi ile devam ettiriyor. Dünya markalarının en renkli ve farklı tasarımlarının yeraldığı 'Dekorazon.com', her zevke hitap eden ürün çeşitliliğiyle iç dekorasyonda çığır açıyor.

Bugüne kadar yaptığı mimari projelerde alışılmışın dışına ve en son yenilikleri takip ederek müşterilerine modern bir çizgide yenilikçi ve özgün tasarımlar sunan Zeynep Ilıcalı, 'Dekorazon.com' adlı internet sitesiyle hayatı daha da eğlenceleli hale getiriyor. Mutfaktan banyoya, ev tekstilinden aksesuvara, mobilyadan aydınlatmaya evinizin her köşesi için pek çok alternatif bulabileceğiniz 'Dekorazon.com' sitesinde, ayrıca Zeynep Ilıcalı'nın kendi seçtiği ve yalnızca 'Dekorazon.com'da bulunabilecek özenle seçilmiş ürünleri de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. İspanyolcada "kalpten gelen" anlamındaki "Dekorazon" evlerinizin kalbini fethetmeye hazır görünüyor.